Què cuinar La Vanguardia

La Mercè, del blog Destapant Cassoles, celebra l'aniversari del blog i ens proposa una entrada participativa on tots aportem alguna recepta de color vermell. En el meu cas, ha acabat sent més rosat que vermell, però espero que a la Mercè també li agradi!

La combinació de les maduixes amb el mascarpone és un clàssic universal que funciona a la perfecció. Normalment la crema de mascarpone es fa amb una mica de nata i sucre, però per aconseguir el color vermell jo ho he fet amb melmelada de maduixa. Potser el més sorprenent de la recepta és l’escuma d’hibisc feta amb el sifó. La recepta és una adaptació d’una escuma que fèiem al restaurant Espaisucre, en unes postres sorprenents que combinaven pinya, iogurt, blat de moro i hibisc. La infusió d’hibisc és bastant àcida i té un punt floral que combina molt bé amb els fruits vermells, aporta una aroma i una acidesa que complementa molt bé la dolçor de la crema i les maduixes.

Preparació

  1. Per a l’escuma: escalfeu part de la infusió i dissoleu-hi la gelatina hidratada i el sucre. Barregeu-ho amb la resta, incorporeu-hi la xantana i apliqueu-hi el túrmix.
  2. Deixeu-ho quallar a la nevera. Un cop quallat, torneu-hi a passar el túrmix i ompliu el sifó. Poseu-hi dues càrregues de gas i reserveu-ho a la nevera.
  3. Per a la crema: barregeu el mascarpone i la melmelada.
  4. Muntatge: repartiu la crema de mascarpone al fons de cada copa. A sobre, disposeu-hi les maduixes netes i tallades. Al moment de servir-ho, poseu l’escuma d’hibisc a sobre de les maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto