Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la papada i deixeu-la macerar durant 1 h en una barreja de 1/2 kg de sucre, 1 kg de sal i 250 g de pebre vermell. Transcorregut aquest temps, introduïu la papada en una bossa al buit amb la mantega i els 100 ml de brou de vedella.
  2. Enforneu-ho al vapor durant 4 h a 82 ºC amb el 100% d’humitat. Traieu-ho del forn i introduïu-ho en una galleda amb gel per refredar-ho ràpidament.
  3. Per confitar la papada, poseu-la en oli calent i deixeu-la a foc lent durant 1 h.
  4. Mentre es cou la papada, reduïu el brou de vedella restant fins que obtingueu una salsa densa, neta i brillant.
  5. A l’hora de servir-la, salteu els rossinyols nets en una paella amb un raig d’oli. Marqueu les vieires i el pop en una paella amb un raig d’oli i un polsim de sal, fins que comencin a daurar-se. Serviu la pota del pop, talleu la papada a quadrats i la marqueu en una paella calenta, la tombeu per cada costat fins que quedi cruixent. Serviu-la sobre el pop i acompanyeu-la amb les vieires i els rossinyols saltats. Salseu-ho amb el brou de vedella reduït i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto