Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la papada i deixeu-la macerar durant 1 h en una barreja de 1/2 kg de sucre, 1 kg de sal i 250 g de pebre vermell. Transcorregut aquest temps, introduïu la papada en una bossa al buit amb la mantega i els 100 ml de brou de vedella.
  2. Enforneu-ho al vapor durant 4 h a 82 ºC amb el 100% d’humitat. Traieu-ho del forn i introduïu-ho en una galleda amb gel per refredar-ho ràpidament.
  3. Per confitar la papada, poseu-la en oli calent i deixeu-la a foc lent durant 1 h.
  4. Mentre es cou la papada, reduïu el brou de vedella restant fins que obtingueu una salsa densa, neta i brillant.
  5. A l’hora de servir-la, salteu els rossinyols nets en una paella amb un raig d’oli. Marqueu les vieires i el pop en una paella amb un raig d’oli i un polsim de sal, fins que comencin a daurar-se. Serviu la pota del pop, talleu la papada a quadrats i la marqueu en una paella calenta, la tombeu per cada costat fins que quedi cruixent. Serviu-la sobre el pop i acompanyeu-la amb les vieires i els rossinyols saltats. Salseu-ho amb el brou de vedella reduït i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto