Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la papada i deixeu-la macerar durant 1 h en una barreja de 1/2 kg de sucre, 1 kg de sal i 250 g de pebre vermell. Transcorregut aquest temps, introduïu la papada en una bossa al buit amb la mantega i els 100 ml de brou de vedella.
  2. Enforneu-ho al vapor durant 4 h a 82 ºC amb el 100% d’humitat. Traieu-ho del forn i introduïu-ho en una galleda amb gel per refredar-ho ràpidament.
  3. Per confitar la papada, poseu-la en oli calent i deixeu-la a foc lent durant 1 h.
  4. Mentre es cou la papada, reduïu el brou de vedella restant fins que obtingueu una salsa densa, neta i brillant.
  5. A l’hora de servir-la, salteu els rossinyols nets en una paella amb un raig d’oli. Marqueu les vieires i el pop en una paella amb un raig d’oli i un polsim de sal, fins que comencin a daurar-se. Serviu la pota del pop, talleu la papada a quadrats i la marqueu en una paella calenta, la tombeu per cada costat fins que quedi cruixent. Serviu-la sobre el pop i acompanyeu-la amb les vieires i els rossinyols saltats. Salseu-ho amb el brou de vedella reduït i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto