Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC, a dalt i a baix.
  2. Separeu les clares dels rovells. Poseu les clares i un pessic de sal en un bol i munteu-les a punt de neu. Mentre les munteu, afegiu-hi el sucre per aconseguir una merenga ben ferma.
  3. En un altre bol, bateu els rovells fins que blanquegin.
  4. Incorporeu els rovells batuts a la merenga i barregeu-ho fent moviments envoltants.
  5. Afegiu-hi la farina tamisada. Feu-ho en dues o tres vegades perquè s'integri millor. Intenteu que la massa no baixi en excés, ajudeu-vos d'una espàtula i barregeu-ho de baix a dalt i de fora cap a dins.
  6. Un cop tingueu la massa al punt, poseu-la en una mànega de pastisseria amb un broquet llis. Folreu una safata de forn amb paper d'enfornar i dibuixeu-hi uns bastons d'uns 8 cm de llargada. Encara que al forn no creixeran molt, deixeu un espai prudencial entre ells perquè no s'enganxin. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  7. Enforneu-los durant 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto