Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu les clares a punt de neu juntament amb la llet de farina i el sucre. Esteneu-ho tot sobre una safata de forn coberta amb un full de paper de forn. Fornegeu-ho a 120 ºC durant uns 30 min.
  2. A part, munteu la nata líquida i, un cop la merenga sigui freda, la unteu amb la nata i li poseu les nous i els dàtils tallats a trossos.
  3. Ajudant-vos del paper de forn, l’enrotlleu fent un braç de gitano. Feu-ne talls per servir-ho i decoreu-ho al vostre gust (neules, fruites senceres com nous, maduixes…).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: