Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, traient-los les primeres fulles. Lamineu-les, enfarineu-les i fregiu-les en oli roent. Retireu-les del foc, poseu-les al damunt d’un paper absorvent. Reserveu-les.
  2. Per al puré de carxofes: salteu els cors de les carxofes amb una mica d’oli, afegiu-hi el fumet, salpebreu-ho i deixeu-ho bullir fins que les carxofes estiguin tendres. Tritureu-ho tot i passeu el puré per un colador xinès, per descartar els filaments de les carxofes.
  3. Coeu els morros de bacallà a la planxa, delicadament, i deixeu-los un punt crus.

Muntatge del plat

  • Feu una llàgrima de puré al plat i poseu-hi el bacallà, l’olivada i el cruixent de carxofes al costat.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto