Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu 100 g de natilles i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta de natilles amb el sucre i afegiu-hi la natilla amb la gelatina dissolta.
  2. Munteu la nata i barregeu-la suaument amb les natilles.
  3. Aboqueu-ho en un motlle i poseu-lo al congelador fins que qualli (unes 2 h).
  4. Desemmotlleu la mousse i decoreu-la amb el caramel líquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: