Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Munteu la nata líquida i reserveu-la. Mescleu el suc de llimona i el sucre. A part, escalfeu lleugerament l’aigua i poseu-hi la gelatina a fondre. Quan estigui fosa, aboqueu-ho dins la mescla de llimona i sucre. A continuació poseu-hi la poma ratllada, remeneu i, finalment, incorporeu-hi la nata, barregeu-ho i poseu-ho en un motlle mullat d’aigua. Deixeu-ho quallar a la nevera tota la nit. Per desemmotllar, submergiu parcialment el motlle en aigua calenta. Ho podeu acompanyar d’un coulis de gerds (trinxeu al túrmix els gerds, el sucre i unes gotes de suc de llimona i coleu-ho).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto