Consells de cuina La Vanguardia

Aquest cap de setmana hem visitat la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, una dolça cita farcida de tallers, demostracions, activitats, tastos i exposicions que no ens podíem perdre de cap manera. En una de les demostracions ens van explicar aquesta mousse que es fa amb el producte estrella de la fira: el torró d’Agramunt.

Aquest torró d’avellanes o ametlles que van preparar es presenta entre làmines de pa d’àngel. Al final la vam poder degustar i portava com a sorpresa un 'macaron' amagat a l’interior fet amb crema de torró per untar. Espectacular!

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una petita part de la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu amb el túrmix la resta de la llet, la nata líquida i el torró. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada.
  3. Decoreu l’interior de les copes amb una mica de crema de torró i uns trossets de torró. Afegiu-hi una mica de mousse, uns trossets de torró i una mica més de mousse. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Serviu la mousse fresca de nevera i decoreu-la amb uns trossets de torró per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto