Què cuinar La Vanguardia

Aquest cap de setmana hem visitat la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, una dolça cita farcida de tallers, demostracions, activitats, tastos i exposicions que no ens podíem perdre de cap manera. En una de les demostracions ens van explicar aquesta mousse que es fa amb el producte estrella de la fira: el torró d’Agramunt.

Aquest torró d’avellanes o ametlles que van preparar es presenta entre làmines de pa d’àngel. Al final la vam poder degustar i portava com a sorpresa un 'macaron' amagat a l’interior fet amb crema de torró per untar. Espectacular!

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una petita part de la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu amb el túrmix la resta de la llet, la nata líquida i el torró. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada.
  3. Decoreu l’interior de les copes amb una mica de crema de torró i uns trossets de torró. Afegiu-hi una mica de mousse, uns trossets de torró i una mica més de mousse. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Serviu la mousse fresca de nevera i decoreu-la amb uns trossets de torró per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto