Què cuinar La Vanguardia

Aquest cap de setmana hem visitat la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, una dolça cita farcida de tallers, demostracions, activitats, tastos i exposicions que no ens podíem perdre de cap manera. En una de les demostracions ens van explicar aquesta mousse que es fa amb el producte estrella de la fira: el torró d’Agramunt.

Aquest torró d’avellanes o ametlles que van preparar es presenta entre làmines de pa d’àngel. Al final la vam poder degustar i portava com a sorpresa un 'macaron' amagat a l’interior fet amb crema de torró per untar. Espectacular!

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una petita part de la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu amb el túrmix la resta de la llet, la nata líquida i el torró. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada.
  3. Decoreu l’interior de les copes amb una mica de crema de torró i uns trossets de torró. Afegiu-hi una mica de mousse, uns trossets de torró i una mica més de mousse. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Serviu la mousse fresca de nevera i decoreu-la amb uns trossets de torró per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto