Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu-los els filaments i reserveu-los.
  3. Escaliveu dos tomàquets i els alls.
  4. En una olla amb aigua, escaldeu els tomàquets. Refredeu-los, peleu-los, traieu-ne les llavors i talleu-ne la polpa a daus de 0,5 cm.
  5. En un morter, piqueu les avellanes i les ametlles torrades amb sal. Afegiu-hi els tomàquets i els alls escalivats i pelats i la polpa dels pebrots de romesco, i feu-ne una pasta. Incorporeu-hi un xic d’aigua de la cocció. Lligueu-ho amb oli i un rajolí de vinagre. Saleu-ho.
  6. Poseu oli a escalfar. Talleu rodelles fines de ceba tendra, enfarineu-les i fregiu-les. Poseu un fons d'enciam amb els musclos a dins de la closca. Al damunt, poseu-hi uns daus de tomàquet, romesco i un parell de rodelles de ceba cruixent. Acabeu-ho amb unes fulles de cerfull.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto