Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu-los els filaments i reserveu-los.
  3. Escaliveu dos tomàquets i els alls.
  4. En una olla amb aigua, escaldeu els tomàquets. Refredeu-los, peleu-los, traieu-ne les llavors i talleu-ne la polpa a daus de 0,5 cm.
  5. En un morter, piqueu les avellanes i les ametlles torrades amb sal. Afegiu-hi els tomàquets i els alls escalivats i pelats i la polpa dels pebrots de romesco, i feu-ne una pasta. Incorporeu-hi un xic d’aigua de la cocció. Lligueu-ho amb oli i un rajolí de vinagre. Saleu-ho.
  6. Poseu oli a escalfar. Talleu rodelles fines de ceba tendra, enfarineu-les i fregiu-les. Poseu un fons d'enciam amb els musclos a dins de la closca. Al damunt, poseu-hi uns daus de tomàquet, romesco i un parell de rodelles de ceba cruixent. Acabeu-ho amb unes fulles de cerfull.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto