Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu l'oli amb els alls sencers, el bitxo i les herbes aromàtiques a uns 65 graus, perquè agafi totes les aromes, i enretireu-los abans que hi incorporeu les verdures. Deixeu-les coure 10 min, perquè quedin grenyals (el tomàquet afegiu-lo l'últim). Aboqueu-hi el vinagre i els pebres vermells. Remeneu-ho suaument i deixeu que el vinagre s'evapori uns minuts a foc lent.
  2. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Salpebreu-ho.
  3. Separeu les closques i reserveu les que tenen la carn del musclo enganxada. Farciu-les amb les verdures ben escorregudes.
  4. Serviu-ho sobre un llit d'enciam tallat  ala juliana, perquè no es tombin, amb una mica de suc de la cocció ben batut per sobre i una mica de julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto