Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Si n’hi ha algun de trencat o que ja estigui obert, descarteu-lo. Netegeu-los bé sota el raig d’aigua de l’aixeta i, si cal, demaneu a un adult que en rasqui una mica la closca amb un ganivet.
  2. Poseu els musclos en una cassola ampla amb tapa. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult per posar-los al foc uns 5 min, perquè s’obrin.
  3. Destapeu-lo i, un cop freds, traieu-los de les closques. Si algun té barbes, talleu-les amb unes tisores. Quan siguin tots nets, piqueu-los.
  4. Peleu la ceba i l’all i piqueu-los.
  5. En una cassola, sofregiu l’all i la ceba en la mantega, lentament, uns 10 min.
  6. Afegiu-hi la farina i coeu-ho sense parar de remenar amb unes varetes manuals, fins que prengui una textura de beixamel. Afegiu-hi una mica de sal.
  7. Poseu-hi la carn trinxada dels musclos i integreu-ho bé. Deixeu-ho refredar.
  8. Ompliu les closques dels musclos amb la barreja.
  9. Per a arrebossar-los: passeu-los per farina, ou batut i pa ratllat. Han de quedar totalment arrebossats.
  10. Demaneu ajuda a un adult per fregir els musclos en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, traieu-los amb una escumadora i eixugueu-los d’oli sobrer sobre un paper absorbent.

El consell

  • Aquesta recepta es coneix amb el nom de musclos tigre perquè, normalment, es preparen amb bitxo, tabasco o algun ingredient que els faci molt picants. Si a casa us agrada el picant, podeu afegir una mica de pebre al farcit.
  • Aquests musclos queden genial si els serviu com a aperitiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto