Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els rovells amb la meitat del sucre al bany maria, munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les als rovells. Barregeu-hi la farina tamisada i coeu-ho al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per a la salsa de flor de taronger: espremeu les taronges i reserveu-ne la pell. Poseu al foc el suc amb el sucre i la pell de la taronja tallada a la juliana. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi l’aigua de flor de taronger.
  3. Per al parfait: feu un almívar amb l’aigua i el sucre a 118 ºC i afegiu-hi la gelatina. Emulsioneu els rovells i afegiu-hi a poc a poc l’almívar. Continueu muntant-ho fins que estigui ben emulsionat. Tot seguit, barregeu-hi la nata muntada, el Baileys i les llavors de rosella. 
  4. Talleu amb l’ajuda d’un motlle cilíndric el pa de pessic fent una circumferència i acabeu de farcir-ho amb el parfait. Deixeu que qualli al congelador i, un cop el traieu, afegiu-hi els fruits vermells (gerds, groselles…) i àcids (nabius, alquequengis…).
  5. Per servir-lo, acompanyeu-lo amb la salsa i amb l’aire de flor de taronger que obtindreu després d’emulsionar amb el túrmix els ingredients citats a l’apartat de l’aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto