Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els rovells amb la meitat del sucre al bany maria, munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les als rovells. Barregeu-hi la farina tamisada i coeu-ho al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per a la salsa de flor de taronger: espremeu les taronges i reserveu-ne la pell. Poseu al foc el suc amb el sucre i la pell de la taronja tallada a la juliana. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi l’aigua de flor de taronger.
  3. Per al parfait: feu un almívar amb l’aigua i el sucre a 118 ºC i afegiu-hi la gelatina. Emulsioneu els rovells i afegiu-hi a poc a poc l’almívar. Continueu muntant-ho fins que estigui ben emulsionat. Tot seguit, barregeu-hi la nata muntada, el Baileys i les llavors de rosella. 
  4. Talleu amb l’ajuda d’un motlle cilíndric el pa de pessic fent una circumferència i acabeu de farcir-ho amb el parfait. Deixeu que qualli al congelador i, un cop el traieu, afegiu-hi els fruits vermells (gerds, groselles…) i àcids (nabius, alquequengis…).
  5. Per servir-lo, acompanyeu-lo amb la salsa i amb l’aire de flor de taronger que obtindreu després d’emulsionar amb el túrmix els ingredients citats a l’apartat de l’aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto