Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els rovells amb la meitat del sucre al bany maria, munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les als rovells. Barregeu-hi la farina tamisada i coeu-ho al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per a la salsa de flor de taronger: espremeu les taronges i reserveu-ne la pell. Poseu al foc el suc amb el sucre i la pell de la taronja tallada a la juliana. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi l’aigua de flor de taronger.
  3. Per al parfait: feu un almívar amb l’aigua i el sucre a 118 ºC i afegiu-hi la gelatina. Emulsioneu els rovells i afegiu-hi a poc a poc l’almívar. Continueu muntant-ho fins que estigui ben emulsionat. Tot seguit, barregeu-hi la nata muntada, el Baileys i les llavors de rosella. 
  4. Talleu amb l’ajuda d’un motlle cilíndric el pa de pessic fent una circumferència i acabeu de farcir-ho amb el parfait. Deixeu que qualli al congelador i, un cop el traieu, afegiu-hi els fruits vermells (gerds, groselles…) i àcids (nabius, alquequengis…).
  5. Per servir-lo, acompanyeu-lo amb la salsa i amb l’aire de flor de taronger que obtindreu després d’emulsionar amb el túrmix els ingredients citats a l’apartat de l’aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto