Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els rovells amb la meitat del sucre al bany maria, munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les als rovells. Barregeu-hi la farina tamisada i coeu-ho al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per a la salsa de flor de taronger: espremeu les taronges i reserveu-ne la pell. Poseu al foc el suc amb el sucre i la pell de la taronja tallada a la juliana. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi l’aigua de flor de taronger.
  3. Per al parfait: feu un almívar amb l’aigua i el sucre a 118 ºC i afegiu-hi la gelatina. Emulsioneu els rovells i afegiu-hi a poc a poc l’almívar. Continueu muntant-ho fins que estigui ben emulsionat. Tot seguit, barregeu-hi la nata muntada, el Baileys i les llavors de rosella. 
  4. Talleu amb l’ajuda d’un motlle cilíndric el pa de pessic fent una circumferència i acabeu de farcir-ho amb el parfait. Deixeu que qualli al congelador i, un cop el traieu, afegiu-hi els fruits vermells (gerds, groselles…) i àcids (nabius, alquequengis…).
  5. Per servir-lo, acompanyeu-lo amb la salsa i amb l’aire de flor de taronger que obtindreu després d’emulsionar amb el túrmix els ingredients citats a l’apartat de l’aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto