Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu separant les clares dels rovells. Com que aquest pas és una mica difícil, val més que demaneu ajuda a un adult. Reserveu-ho.
  2. En un bol, poseu les clares i el sucre blanc. Bateu-ho a punt de neu, és a dir, fins que tinguin molta consistència. Per fer-ho, heu de batre les clares enèrgicament amb unes varetes. Si en teniu d’elèctriques, us serà molt més fàcil.
  3. En un altre bol, bateu els rovells amb el sucre morè.
  4. Afegiu-hi la mantega fosa, la carbassa, pelada i tallada menuda, i la pastanaga, pelades i ratllada. Poseu-hi, també, la sal i la canyella. Barregeu-ho bé amb les varetes.
  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Poseu-hi la meitat de les clares a punt de neu i barregeu-ho. Tot seguit, poseu-hi l’altra meitat de les clares i torneu-ho a barrejar.
  7. Engreixeu un motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Aboqueu-hi la barreja i coeu-ho, a 180 ºC, 30 min.
  8. Demaneu a un adult que us ajudi a treure el motlle del forn. Deixeu refredar el pastís, talleu-lo a quadrats i ja us el podeu menjar.

El consell

  • Si voleu que el pastís de carbassa sigui encara més festiu, només heu de desfer una rajola de xocolata i abocar-la-hi per sobre. Deixeu-ho refredar i tindreu un pastís de carbassa i xocolata fantàstic i molt fàcil de fer!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto