Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bateu el formatge mascarpone o tipus Philadelphia amb la nata líquida i el sucre. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Us ha de quedar una barreja amb una textura cremosa.
  2. Aixafeu la meitat de les maduixes amb una forquilla.
  3. Poseu les maduixes aixafades a la base de la copa. A sobre, poseu-hi les galetes trencades.
  4. Talleu la resta de maduixes a dauets i poseu-los sobre les galetes.
  5. Continueu-ho amb la crema de formatge.
  6. Per acabar, només queda posar-hi per sobre la melmelada de maduixa i ja ho podeu servir, ben fresquet.

El consell

  • La fórmula per preparar una melmelada casolana amb qualsevol fruita –excepte amb síndria o meló, ja que contenen molta més aigua i les quantitats varien– és molt senzilla. Només cal posar la meitat del pes de la fruita en sucre i el suc d’una llimona. Coeu-ho a foc mitjà 30 min o fins que el suc de la melmelada quedi pres en un plat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si la feu amb fruites del bosc. Proveu de posar-hi móres, gerds, nabius... Us quedaran unes postres delicioses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto