Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bateu el formatge mascarpone o tipus Philadelphia amb la nata líquida i el sucre. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Us ha de quedar una barreja amb una textura cremosa.
  2. Aixafeu la meitat de les maduixes amb una forquilla.
  3. Poseu les maduixes aixafades a la base de la copa. A sobre, poseu-hi les galetes trencades.
  4. Talleu la resta de maduixes a dauets i poseu-los sobre les galetes.
  5. Continueu-ho amb la crema de formatge.
  6. Per acabar, només queda posar-hi per sobre la melmelada de maduixa i ja ho podeu servir, ben fresquet.

El consell

  • La fórmula per preparar una melmelada casolana amb qualsevol fruita –excepte amb síndria o meló, ja que contenen molta més aigua i les quantitats varien– és molt senzilla. Només cal posar la meitat del pes de la fruita en sucre i el suc d’una llimona. Coeu-ho a foc mitjà 30 min o fins que el suc de la melmelada quedi pres en un plat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si la feu amb fruites del bosc. Proveu de posar-hi móres, gerds, nabius... Us quedaran unes postres delicioses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto