Què cuinar La Vanguardia

Avui hi ha pastís perquè tant jo com Pimientos Verdes celebrem demà l'aniversari. Així que no podia deixar escapar l'ocasió i publicar en aquesta data tan assenyalada quelcom dolç per poder bufar les espelmes. En aquest cas volia alguna cosa fresca, fàcil i lleugera. Així és que he escollit un pastís de formatge en la seva versió 'New York cheesecake'. No sé si pensaràs el mateix, però trobo paradoxal que el 'New York cheesecake' es prepari amb formatge Philadelphia... S'hauria de dir 'Philadelphia cheesecake', no creus?

Veuràs que un dels ingredients és el midó de blat. El podràs trobar a qualsevol supermercat a la secció d'espècies. Jo el vaig comprar de la marca Dani i el format era un sobre amb 60 g.

Preparació

1. Escalfeu el forn a 225 ºC, calor a dalt i a baix, i poseu una safata àmplia (hi ha de cabre el motlle) amb 1 cm d'aigua.
2. Prepareu la base triturant les galetes amb un robot de cuina. Afegiu-hi la canyella i la mantega fosa i barregeu-ho bé. Poseu aquesta barreja a la base d'un motlle de 20 cm i pressioneu-ho bé. Guardeu el motlle al congelador 15 min.
3. Poseu al vas d'una batedora el formatge, el sucre, la nata, el midó i l'essència de vainilla. Barregeu-ho amb el túrmix fins que quedi una barreja homogènia. Afegiu-hi els ous batuts i barregeu-ho bé.
4. Traieu el motlle del congelador, folreu la base amb paper d'alumini (perquè no hi entri aigua) i aboqueu la massa del farcit sobre la galeta.
5. Poseu el motlle al forn sobre la safata amb aigua i enforneu-ho durant 12 min. Passat el temps, abaixeu la temperatura a 180 ºC i continueu-ho coent durant 1 h. Per saber si està ben fet, podeu punxar el pastís amb un escuradents. Si surt sec és que està al punt. Si surt humit, deixeu-ho uns minuts més.
6. Quan el pastís està en el seu punt,  apagueu el forn i entreobriu-ne la porta. Deixeu que es refredi 30 min dins el forn abans de treure'l. Quan estigui completament fred, poseu-lo a la nevera com a mínim 5 h abans de treure'l del motlle i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto