Consells de cuina La Vanguardia

Avui hi ha pastís perquè tant jo com Pimientos Verdes celebrem demà l'aniversari. Així que no podia deixar escapar l'ocasió i publicar en aquesta data tan assenyalada quelcom dolç per poder bufar les espelmes. En aquest cas volia alguna cosa fresca, fàcil i lleugera. Així és que he escollit un pastís de formatge en la seva versió 'New York cheesecake'. No sé si pensaràs el mateix, però trobo paradoxal que el 'New York cheesecake' es prepari amb formatge Philadelphia... S'hauria de dir 'Philadelphia cheesecake', no creus?

Veuràs que un dels ingredients és el midó de blat. El podràs trobar a qualsevol supermercat a la secció d'espècies. Jo el vaig comprar de la marca Dani i el format era un sobre amb 60 g.

Preparació

1. Escalfeu el forn a 225 ºC, calor a dalt i a baix, i poseu una safata àmplia (hi ha de cabre el motlle) amb 1 cm d'aigua.
2. Prepareu la base triturant les galetes amb un robot de cuina. Afegiu-hi la canyella i la mantega fosa i barregeu-ho bé. Poseu aquesta barreja a la base d'un motlle de 20 cm i pressioneu-ho bé. Guardeu el motlle al congelador 15 min.
3. Poseu al vas d'una batedora el formatge, el sucre, la nata, el midó i l'essència de vainilla. Barregeu-ho amb el túrmix fins que quedi una barreja homogènia. Afegiu-hi els ous batuts i barregeu-ho bé.
4. Traieu el motlle del congelador, folreu la base amb paper d'alumini (perquè no hi entri aigua) i aboqueu la massa del farcit sobre la galeta.
5. Poseu el motlle al forn sobre la safata amb aigua i enforneu-ho durant 12 min. Passat el temps, abaixeu la temperatura a 180 ºC i continueu-ho coent durant 1 h. Per saber si està ben fet, podeu punxar el pastís amb un escuradents. Si surt sec és que està al punt. Si surt humit, deixeu-ho uns minuts més.
6. Quan el pastís està en el seu punt,  apagueu el forn i entreobriu-ne la porta. Deixeu que es refredi 30 min dins el forn abans de treure'l. Quan estigui completament fred, poseu-lo a la nevera com a mínim 5 h abans de treure'l del motlle i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto