Què cuinar La Vanguardia

Aprofitant que sovint els divendres fem sopars informals de pizza o pa amb tomàquet, vaig preparar el pastís de formatges i raïm. Si sou formatgers, no dubteu a fer-lo, la combinació dels formatges, la sobrassada, el raïm i, SOBRETOT, la reducció de pedro ximenes és sensacional!

Preparació

  1. Talleu els grans de raïm per la meitat, traieu-ne les llavors i deixeu-los macerar amb el vi dolç uns 30 min.
  2. Punxeu la base de pasta brisa i coeu-la sola 10 min a 200 ºC.
  3. Col·loqueu sobre la pasta una capa de sobrassada, una capa de formatge cheddar i els altres formatges ben repartits a dauets.
  4. Escorreu el raïm (reserveu el vi) i repartiu-lo per sobre els formatges. Coeu-ho tot al forn uns 10 min més.
  5. En un cassó, reduïu el vi macerat fins que tingui consistència de xarop.
  6. Serviu el pastís calent amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto