Consells de cuina La Vanguardia

Aprofitant que sovint els divendres fem sopars informals de pizza o pa amb tomàquet, vaig preparar el pastís de formatges i raïm. Si sou formatgers, no dubteu a fer-lo, la combinació dels formatges, la sobrassada, el raïm i, SOBRETOT, la reducció de pedro ximenes és sensacional!

Preparació

  1. Talleu els grans de raïm per la meitat, traieu-ne les llavors i deixeu-los macerar amb el vi dolç uns 30 min.
  2. Punxeu la base de pasta brisa i coeu-la sola 10 min a 200 ºC.
  3. Col·loqueu sobre la pasta una capa de sobrassada, una capa de formatge cheddar i els altres formatges ben repartits a dauets.
  4. Escorreu el raïm (reserveu el vi) i repartiu-lo per sobre els formatges. Coeu-ho tot al forn uns 10 min més.
  5. En un cassó, reduïu el vi macerat fins que tingui consistència de xarop.
  6. Serviu el pastís calent amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto