Consells de cuina La Vanguardia

Aprofitant que sovint els divendres fem sopars informals de pizza o pa amb tomàquet, vaig preparar el pastís de formatges i raïm. Si sou formatgers, no dubteu a fer-lo, la combinació dels formatges, la sobrassada, el raïm i, SOBRETOT, la reducció de pedro ximenes és sensacional!

Preparació

  1. Talleu els grans de raïm per la meitat, traieu-ne les llavors i deixeu-los macerar amb el vi dolç uns 30 min.
  2. Punxeu la base de pasta brisa i coeu-la sola 10 min a 200 ºC.
  3. Col·loqueu sobre la pasta una capa de sobrassada, una capa de formatge cheddar i els altres formatges ben repartits a dauets.
  4. Escorreu el raïm (reserveu el vi) i repartiu-lo per sobre els formatges. Coeu-ho tot al forn uns 10 min més.
  5. En un cassó, reduïu el vi macerat fins que tingui consistència de xarop.
  6. Serviu el pastís calent amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto