Consells de cuina La Vanguardia

Pep Nogué utilitza uns cercles de pa de pessic com a base d'aquest pastís de nata i en decora la part superior amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta.

Preparació

  • Remulleu la gelatina amb aigua freda.
  • Agafeu 1 dl de nata i escalfeu-la sense que arribi a bullir. Quan estigui calenta, escorreu els 9 g de gelatina i poseu-los a la nata calenta perquè es dissolguin. Incorporeu-hi el sucre i deixeu que es fongui.
  • Munteu la nata restant, els 9 dl, amb unes varetes elèctriques.
  • Barregeu una tercera part de la nata muntada amb la nata on hem dissolt la gelatina. Quan sigui homogeni, afegiu-hi la resta de la nata i mescleu-ho.
  • Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 3 fulls de gelatina i deixeu-ho dissoldre. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de maduixots i tritureu-ho.
  • Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic a sota. Remulleu-lo amb unes gotes d’almívar. Escampeu-hi un xic de gelatina de maduixots i poseu-hi una part de nata.
  • Poseu-hi un altre cercle de pa de pessic al damunt. Feu la mateixa operació dues vegades més, i acabeu-ho amb una fina capa de nata.
  • Decoreu la part superior del pastís amb uns maduixots oberts pel mig i unes fulles de menta. Deixeu-lo refredar unes 4 h al frigorífic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto