Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu els festucs al vas i trossegeu-los programant 5 s, a velocitat 5. Traieu-los del vas i reserveu-los.
  3. Sense rentar el got, col·loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu-hi els ous i el sucre i programeu 5 min, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la farina, el cacau i la sal. Barregeu-ho programant 6 s, velocitat 2. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula.
  5. Aboqueu la preparació en una safata de forn (de 30 x 40 cm) folrada amb paper d'enfornar o amb una làmina de silicona i introduïu-la al forn durant 8-10 min.
  6. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo per la meitat.
  7. Col·loqueu una meitat del pa de pessic en un motlle de silicona o, si és d'un altre material, folrat amb film transparent. Reserveu l'altra meitat.
  8. Poseu en el vas la nata, la llet, el formatge, el sucre i el preparat per quallada. Programeu 8 min, 100 ºC, velocitat 4.
  9. Aboqueu la crema en el motlle sobre el pa de pessic i empolseu-ho amb els festucs reservats.
  10. Després, cobriu aquesta crema amb l'altra meitat del pa de pessic reservat. Deixeu-ho reposar almenys 12 h a la nevera.
  11. Amb el got net i sec, poseu la xocolata i trossegeu-la programant 20 s, velocitat 5-7. Amb l'espàtula, baixeu les restes de xocolata de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  12. Afegiu-hi l'aigua i programeu 4 min, 37 ºC, velocitat 2.
  13. Incorporeu-hi la mantega i programeu 4 min més, 37 ºC, velocitat 2. Us ha de quedar una barreja homogènia.
  14. Desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb la cobertura de xocolata. 
  15. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto