Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu els festucs al vas i trossegeu-los programant 5 s, a velocitat 5. Traieu-los del vas i reserveu-los.
  3. Sense rentar el got, col·loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu-hi els ous i el sucre i programeu 5 min, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la farina, el cacau i la sal. Barregeu-ho programant 6 s, velocitat 2. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula.
  5. Aboqueu la preparació en una safata de forn (de 30 x 40 cm) folrada amb paper d'enfornar o amb una làmina de silicona i introduïu-la al forn durant 8-10 min.
  6. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo per la meitat.
  7. Col·loqueu una meitat del pa de pessic en un motlle de silicona o, si és d'un altre material, folrat amb film transparent. Reserveu l'altra meitat.
  8. Poseu en el vas la nata, la llet, el formatge, el sucre i el preparat per quallada. Programeu 8 min, 100 ºC, velocitat 4.
  9. Aboqueu la crema en el motlle sobre el pa de pessic i empolseu-ho amb els festucs reservats.
  10. Després, cobriu aquesta crema amb l'altra meitat del pa de pessic reservat. Deixeu-ho reposar almenys 12 h a la nevera.
  11. Amb el got net i sec, poseu la xocolata i trossegeu-la programant 20 s, velocitat 5-7. Amb l'espàtula, baixeu les restes de xocolata de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  12. Afegiu-hi l'aigua i programeu 4 min, 37 ºC, velocitat 2.
  13. Incorporeu-hi la mantega i programeu 4 min més, 37 ºC, velocitat 2. Us ha de quedar una barreja homogènia.
  14. Desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb la cobertura de xocolata. 
  15. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto