Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu els festucs al vas i trossegeu-los programant 5 s, a velocitat 5. Traieu-los del vas i reserveu-los.
  3. Sense rentar el got, col·loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu-hi els ous i el sucre i programeu 5 min, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la farina, el cacau i la sal. Barregeu-ho programant 6 s, velocitat 2. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula.
  5. Aboqueu la preparació en una safata de forn (de 30 x 40 cm) folrada amb paper d'enfornar o amb una làmina de silicona i introduïu-la al forn durant 8-10 min.
  6. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo per la meitat.
  7. Col·loqueu una meitat del pa de pessic en un motlle de silicona o, si és d'un altre material, folrat amb film transparent. Reserveu l'altra meitat.
  8. Poseu en el vas la nata, la llet, el formatge, el sucre i el preparat per quallada. Programeu 8 min, 100 ºC, velocitat 4.
  9. Aboqueu la crema en el motlle sobre el pa de pessic i empolseu-ho amb els festucs reservats.
  10. Després, cobriu aquesta crema amb l'altra meitat del pa de pessic reservat. Deixeu-ho reposar almenys 12 h a la nevera.
  11. Amb el got net i sec, poseu la xocolata i trossegeu-la programant 20 s, velocitat 5-7. Amb l'espàtula, baixeu les restes de xocolata de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  12. Afegiu-hi l'aigua i programeu 4 min, 37 ºC, velocitat 2.
  13. Incorporeu-hi la mantega i programeu 4 min més, 37 ºC, velocitat 2. Us ha de quedar una barreja homogènia.
  14. Desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb la cobertura de xocolata. 
  15. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto