Què cuinar La Vanguardia

Qui sap què és l’almívar de llet? Doncs el “dulce de leche”! O almenys això és el que diu el Termcat… Estic segura que ningú més ho diu així.

L’almívar de llet (uf, no m’hi acostumo) es pot trobar fàcilment al supermercat, al costat de la llet condensada.

Preparació

  1. Per a la base: esmicoleu els melindros i barregeu-los amb la mantega fosa fins que quedi una massa homogènia. Esteneu-ho bé per tota la base d’un motlle desemmotllable de 24 cm.
  2. Per a la mousse: remulleu en aigua freda les fulles de gelatina. Escalfeu al microones una part de l’almívar de llet i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la resta d’almívar de llet. Munteu la nata i afegiu-la delicadament per tal que no s’abaixi. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les, també molt suaument. Aboqueu la mescla dins el motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli (com a mínim, 2 h).
  3. Per a la cobertura de xocolata: escalfeu la nata i la glucosa al microones (quasi fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-ho refredar una mica (fins a uns 40 ºC) i aboqueu-ho sobre la mousse. Deixeu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto