Què cuinar La Vanguardia

El cafè vienès de la marca Nescafé és un cafè cremós amb un toc subtil de xocolata que queda molt bo. El pastís resultant, gràcies a la base de pa de pessic i a la presentació en un motlle bonic, és excel·lent. Amb una textura cremosa i uns sabors ben equilibrats entre el cafè, la xocolata, el caramel i el conyac, són les postres perfectes per a un àpat d’adults amants d’un bon cigaló.

Preparació

  1. Amb Thermomix: poseu tots els ingredients al vas (excepte el pa de pessic) i programeu 7 min a 90 ºC i velocitat 4.
  2. Sense Thermomix: dissoleu el cafè soluble a la nata líquida i prepareu el flam seguint les instruccions del paquet. Afegiu-hi el caramel, el conyac i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu el flam dins un motlle de silicona que sigui fàcil de desemmotllar i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Quan comenci a quallar, ajusteu la làmina de pa de pessic a la part de sobre del flam, de manera que quedi just dins el motlle. Reserveu-ho a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, desemmotlleu el flam capgirant-lo sobre la base de pa de pessic. Decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto