Consells de cuina La Vanguardia

El cafè vienès de la marca Nescafé és un cafè cremós amb un toc subtil de xocolata que queda molt bo. El pastís resultant, gràcies a la base de pa de pessic i a la presentació en un motlle bonic, és excel·lent. Amb una textura cremosa i uns sabors ben equilibrats entre el cafè, la xocolata, el caramel i el conyac, són les postres perfectes per a un àpat d’adults amants d’un bon cigaló.

Preparació

  1. Amb Thermomix: poseu tots els ingredients al vas (excepte el pa de pessic) i programeu 7 min a 90 ºC i velocitat 4.
  2. Sense Thermomix: dissoleu el cafè soluble a la nata líquida i prepareu el flam seguint les instruccions del paquet. Afegiu-hi el caramel, el conyac i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu el flam dins un motlle de silicona que sigui fàcil de desemmotllar i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Quan comenci a quallar, ajusteu la làmina de pa de pessic a la part de sobre del flam, de manera que quedi just dins el motlle. Reserveu-ho a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, desemmotlleu el flam capgirant-lo sobre la base de pa de pessic. Decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto