Què cuinar La Vanguardia

El cafè vienès de la marca Nescafé és un cafè cremós amb un toc subtil de xocolata que queda molt bo. El pastís resultant, gràcies a la base de pa de pessic i a la presentació en un motlle bonic, és excel·lent. Amb una textura cremosa i uns sabors ben equilibrats entre el cafè, la xocolata, el caramel i el conyac, són les postres perfectes per a un àpat d’adults amants d’un bon cigaló.

Preparació

  1. Amb Thermomix: poseu tots els ingredients al vas (excepte el pa de pessic) i programeu 7 min a 90 ºC i velocitat 4.
  2. Sense Thermomix: dissoleu el cafè soluble a la nata líquida i prepareu el flam seguint les instruccions del paquet. Afegiu-hi el caramel, el conyac i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu el flam dins un motlle de silicona que sigui fàcil de desemmotllar i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Quan comenci a quallar, ajusteu la làmina de pa de pessic a la part de sobre del flam, de manera que quedi just dins el motlle. Reserveu-ho a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, desemmotlleu el flam capgirant-lo sobre la base de pa de pessic. Decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto