Consells de cuina La Vanguardia

La recepta me la va passar l’Amparo amb les quantitats indicades bastant a ull, i jo vaig anar fent la recepta pesant tots els ingredients. També vaig mesurar més exactament la temperatura i el temps de cocció al forn dels pastissets. L’elaboració ha resultat més senzilla del que em pensava i van quedar uns pastissets molt bons, amb un gustet d’anís… Segur que els tornaré a fer! Però el proper cop caldrà fer-los amb el típic farcit de Morella, el mató, a veure si també ens agraden tant 

Preparació

  1. Escalfeu l’oli i l’anís al microones i barregeu-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegiu-hi a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
  2. Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formeu discos d’uns 10 cm de diàmetre i de 0,5 cm de gruix. Poseu una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tanqueu-los en forma de crestes.
  3. Coeu els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 min a 200 ºC. Quan faltin 10 min de cocció, empolseu una mica de sucre per sobre els pastissets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto