Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el peix, filetegeu-lo i traieu-ne les espines.
  2. Renteu les verdures i talleu-les a la juliana fina.
  3. Marqueu el peix a la planxa, amb una mica d’oli d’oliva, per la part de la pell, i acabeu la cocció al forn, a 180 ºC.
  4. Salteu les verdures en una paella fonda, una per una, amb una mica d’oli.
  5. Barregeu les verdures saltades i poseu-les al punt de sal.
  6. Presenteu el plat amb les verdures en forma cònica i el peix al damunt, amb sal i oli d’avellana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: