Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Primer de tot, netegeu la pinya amb molta cura. Deixeu-la sencera i amb la pell completament neta, i reserveu-la en una plata de forn.
  2. Per al xarop: poseu el sucre directament al foc, amb unes gotes de suc de llimona, fins a obtenir un caramel fosc. Quan el tingueu a punt, afegiu-hi les làmines de gingebre, les beines de vainilla i el puré de plàtan, i, seguidament, el rom vell i l'aigua. Espereu que arrenqui el bull i llavors afegiu el xarop a la plata on teniu la pinya, i poseu-ho al forn 65 min a 200 ºC. Cal que l’aneu banyant de tant en tant.
  3. Un cop cuita la pinya, talleu-la i col·loqueu-la en un plat soper amb una mica del xarop. Ho podeu acompanyar amb iogurt grec o amb gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto