Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Rostiu les carcasses de pularda amb la ceba, la pastanaga i el porro. Ben rosses, poseu-les en una olla amb la verdura i cobriu-les d'aigua freda. Deixeu-ho bullir a foc lent fins que quedi el 25% del brou. Coleu-lo i deixeu-lo refredar. Quan sigui fred, desgreixeu-lo.
  2. Mentrestant, salpebreu els pits de pularda i daureu-los lleugerament en una paella amb un raig d’oli. Seguidament, poseu-los en una cassola i cobriu-los amb l’oli. Talleu la cabeça d’alls per la meitat i afegiu-la als pits. Confiteu-los lentament al forn a 95º C durant 2 h, aproximadament.
  3. Peleu les peres i talleu-les a daus d’1 cm de costat. Foneu la mantega en una paella. Coeu-hi les peres amb les espècies.
  4. En una altra paella, feu un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Quan estigui ben caramel·litzat, incorporeu-hi el vinagre i reduïu-lo. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu evaporar l'alcohol. Al final, poseu-hi el brou de pularda i deixeu que agafi textura de salsa. Poseu-ho a punt de sal i lligueu-ho tot amb una mica de Maizena.
  5. Presenteu el plat amb el pit confitat, la pera cuita al costat i salseu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto