Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a coure la llet amb l’aigua, la sal i una mica de mantega de tòfona. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la polenta sense deixar-ho de remenar 5-10 min. Acabeu-ho de lligar fora del foc amb una mica més de mantega de tòfona i ho esteneu en una safata per refredar-ho.
  2. Bulliu els espàrrecs al dente. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel, per conservar el color i el gust.
  3. Confiteu les pastanagues i el fonoll per separat en oli d’oliva.
  4. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Confiteu-los en oli d’oliva amb làmines d’all i farigola fresca.
  5. Talleu el carbassó amb una mandolina i amaniu-lo amb oli d’herbes. Piqueu unes escalunyes amb uns pinyons, amaniu-los amb oli i vinagre de Mòdena i reserveu-los.
  6. Talleu la polenta i marqueu els talls en una planxa. Escalfeu les verdures al forn damunt la polenta.
  7. Repartiu-ho tot en els plats, i afegiu-hi unes fulles d’enciam de temporada, algun bolet i pèsols. Ratlleu-hi la pell de llima pel damunt i acompanyeu-la de la vinagreta d’escalunyes i vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto