Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure la llet amb l’aigua, la sal i una mica de mantega de tòfona. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la polenta sense deixar-ho de remenar 5-10 min. Acabeu-ho de lligar fora del foc amb una mica més de mantega de tòfona i ho esteneu en una safata per refredar-ho.
  2. Bulliu els espàrrecs al dente. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel, per conservar el color i el gust.
  3. Confiteu les pastanagues i el fonoll per separat en oli d’oliva.
  4. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Confiteu-los en oli d’oliva amb làmines d’all i farigola fresca.
  5. Talleu el carbassó amb una mandolina i amaniu-lo amb oli d’herbes. Piqueu unes escalunyes amb uns pinyons, amaniu-los amb oli i vinagre de Mòdena i reserveu-los.
  6. Talleu la polenta i marqueu els talls en una planxa. Escalfeu les verdures al forn damunt la polenta.
  7. Repartiu-ho tot en els plats, i afegiu-hi unes fulles d’enciam de temporada, algun bolet i pèsols. Ratlleu-hi la pell de llima pel damunt i acompanyeu-la de la vinagreta d’escalunyes i vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: