Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a coure la llet amb l’aigua, la sal i una mica de mantega de tòfona. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la polenta sense deixar-ho de remenar 5-10 min. Acabeu-ho de lligar fora del foc amb una mica més de mantega de tòfona i ho esteneu en una safata per refredar-ho.
  2. Bulliu els espàrrecs al dente. Refredeu-los ràpidament amb aigua i gel, per conservar el color i el gust.
  3. Confiteu les pastanagues i el fonoll per separat en oli d’oliva.
  4. Escaldeu els tomàquets, peleu-los i traieu-ne les llavors. Confiteu-los en oli d’oliva amb làmines d’all i farigola fresca.
  5. Talleu el carbassó amb una mandolina i amaniu-lo amb oli d’herbes. Piqueu unes escalunyes amb uns pinyons, amaniu-los amb oli i vinagre de Mòdena i reserveu-los.
  6. Talleu la polenta i marqueu els talls en una planxa. Escalfeu les verdures al forn damunt la polenta.
  7. Repartiu-ho tot en els plats, i afegiu-hi unes fulles d’enciam de temporada, algun bolet i pèsols. Ratlleu-hi la pell de llima pel damunt i acompanyeu-la de la vinagreta d’escalunyes i vinagre de Mòdena.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto