Què cuinar La Vanguardia

Dissabte es va celebrar la Festa de la Primavera a la masia de Can Salas, i per postres vaig portar aquest pastís refrescant ben senzill de fer.

La Festa de la Primavera és una cita que s’ha convertit en tota una tradició. És d’aquelles festes obertes on la gent va passant, es porta quelcom de menjar i comparteix la taula amb amics i familiars. La sobretaula s’allarga fins ben entrada la nit, amenitzada per grups de música i activitats infantils. No exagero si dic que hi van passar un centenar de persones!

Preparació

  1. Escalfeu 200 ml de suc. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc.
  2. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  3. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid (si el motlle és de silicona, no cal).
  4. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina.
  5. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid.
  6. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid. És important que els melindros quedin ben impregnats.
  7. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-lo fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto