Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 200 ml de suc. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc.
  2. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  3. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid (si el motlle és de silicona, no cal).
  4. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina.
  5. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid.
  6. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid. És important que els melindros quedin ben impregnats.
  7. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-lo fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: