Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa: feu un pilonet amb la farina en una superfície neta i plana. Doneu-li forma de volcà i, a l’interior, poseu-hi l’ou, la sal i la mantega; barregeu-ho amb les mans fins a obtenir una massa compacta.
  2. Doneu-li forma de pilota i emboliqueula amb paper film. Reserveu-la a la nevera 1 h, deixant que es compacti.
  3. Despinyoleu les olives i piqueu-les. Emboliqueu-les amb un drap i pressioneu-lo fins que perdin l’excés d’oli.
  4. Escampeu farina a la taula de treball i repartiu-hi les olives picades. Amb un corró, estireu la massa de farina.
  5. Poseu la massa en un motlle i talleune l’excés passant-hi el corró pels voltants. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-la amb llegums secs i enforneu-la a 190 ºC, 10-15 min.
  6. Per al farciment: peleu i talleu a daus els pebrots i la ceba. Sofregiu-los en un cassó, amb mantega. Quan comenci a suar, afegiu-hi la nata i deixeu-la reduir 2 min, a foc moderat.
  7. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi els ous, remeneu-ho bé i empolsineu-hi el formatge ratllat. Salpebreu-ho.
  8. Afegiu el farcit dins de la pasta brisa cuita i coeu-ho 30 min, a 180 ºC.
  9. Per a l’oli: barregeu els dos ingredients i emulsioneu-los amb el túrmix.
  10. Serviu la quiche en porcions. Amaniu-la amb oli d’anxoves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto