Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa: feu un pilonet amb la farina en una superfície neta i plana. Doneu-li forma de volcà i, a l’interior, poseu-hi l’ou, la sal i la mantega; barregeu-ho amb les mans fins a obtenir una massa compacta.
  2. Doneu-li forma de pilota i emboliqueula amb paper film. Reserveu-la a la nevera 1 h, deixant que es compacti.
  3. Despinyoleu les olives i piqueu-les. Emboliqueu-les amb un drap i pressioneu-lo fins que perdin l’excés d’oli.
  4. Escampeu farina a la taula de treball i repartiu-hi les olives picades. Amb un corró, estireu la massa de farina.
  5. Poseu la massa en un motlle i talleune l’excés passant-hi el corró pels voltants. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-la amb llegums secs i enforneu-la a 190 ºC, 10-15 min.
  6. Per al farciment: peleu i talleu a daus els pebrots i la ceba. Sofregiu-los en un cassó, amb mantega. Quan comenci a suar, afegiu-hi la nata i deixeu-la reduir 2 min, a foc moderat.
  7. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi els ous, remeneu-ho bé i empolsineu-hi el formatge ratllat. Salpebreu-ho.
  8. Afegiu el farcit dins de la pasta brisa cuita i coeu-ho 30 min, a 180 ºC.
  9. Per a l’oli: barregeu els dos ingredients i emulsioneu-los amb el túrmix.
  10. Serviu la quiche en porcions. Amaniu-la amb oli d’anxoves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

II Cuina Lírica

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta la segona edició del cicle Cuina Lírica, que vol posar...

05-22 abr

II QuintoTapa

L'Ajuntament de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) organitzen...

20-22 abr

La carxofa al Prat

La carxofa és la verdura més emblemàtica del Prat i del Baix Llobregat. Té més de cent...

21-22 abr

All Those Food Market 2018

Després de l'edició nadalenca, que va congregar més de 20.000 assistents, el mercat torna al Teatre...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto