Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa: feu un pilonet amb la farina en una superfície neta i plana. Doneu-li forma de volcà i, a l’interior, poseu-hi l’ou, la sal i la mantega; barregeu-ho amb les mans fins a obtenir una massa compacta.
  2. Doneu-li forma de pilota i emboliqueula amb paper film. Reserveu-la a la nevera 1 h, deixant que es compacti.
  3. Despinyoleu les olives i piqueu-les. Emboliqueu-les amb un drap i pressioneu-lo fins que perdin l’excés d’oli.
  4. Escampeu farina a la taula de treball i repartiu-hi les olives picades. Amb un corró, estireu la massa de farina.
  5. Poseu la massa en un motlle i talleune l’excés passant-hi el corró pels voltants. Punxeu-ne la base amb una forquilla, cobriu-la amb llegums secs i enforneu-la a 190 ºC, 10-15 min.
  6. Per al farciment: peleu i talleu a daus els pebrots i la ceba. Sofregiu-los en un cassó, amb mantega. Quan comenci a suar, afegiu-hi la nata i deixeu-la reduir 2 min, a foc moderat.
  7. Retireu el cassó del foc, afegiu-hi els ous, remeneu-ho bé i empolsineu-hi el formatge ratllat. Salpebreu-ho.
  8. Afegiu el farcit dins de la pasta brisa cuita i coeu-ho 30 min, a 180 ºC.
  9. Per a l’oli: barregeu els dos ingredients i emulsioneu-los amb el túrmix.
  10. Serviu la quiche en porcions. Amaniu-la amb oli d’anxoves.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto