Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un robot triturador poseu la farina, la sal, el cacau, els rovells i l’oli. Deixeu-ho girar fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Reserveu-ho i deixeu-ho reposar.
  2. Col·loqueu un tros de fetge de 20 g salat i empebrat damunt d’un disc de pasta de 6 o 7 cm de diàmetre i estirat a 1 mm de gruix. Tapeu-ho amb un altre disc i premeu tota la circumferència amb els dits, vigilant de no fer-hi forats. Agafeu el brou d’ànec i afegiu-hi els retalls del fetge i una mica de cacau deixant-ho bullir suaument uns 5 min.
  3. Coeu el raviolis en aigua salada bullent durant 3 min.
  4. Poseu els raviolis a sobre dels espinacs passats pel foc uns segons amb la mantega. Al voltant, col·loqueu-hi els escamarlans pelats, salats i saltats en una paella al mateix temps que els pistatxos. Regueu el conjunt amb una mica de salsa passada per un colador xinès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto