Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un robot triturador poseu la farina, la sal, el cacau, els rovells i l’oli. Deixeu-ho girar fins obtenir una pasta ben fina i homogènia. Reserveu-ho i deixeu-ho reposar.
  2. Col·loqueu un tros de fetge de 20 g salat i empebrat damunt d’un disc de pasta de 6 o 7 cm de diàmetre i estirat a 1 mm de gruix. Tapeu-ho amb un altre disc i premeu tota la circumferència amb els dits, vigilant de no fer-hi forats. Agafeu el brou d’ànec i afegiu-hi els retalls del fetge i una mica de cacau deixant-ho bullir suaument uns 5 min.
  3. Coeu el raviolis en aigua salada bullent durant 3 min.
  4. Poseu els raviolis a sobre dels espinacs passats pel foc uns segons amb la mantega. Al voltant, col·loqueu-hi els escamarlans pelats, salats i saltats en una paella al mateix temps que els pistatxos. Regueu el conjunt amb una mica de salsa passada per un colador xinès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto