Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les remolatxes i ratlleu-les.
  2. Renteu el cogombre i elimineu-ne les llavors.
  3. Peleu la poma verda, ratlleu-la i barregeu-la amb el suc de la llimona immediatament.
  4. Ratlleu també el cogombre i el mig gra d’all.
  5. Barregeu-ho tot amb el iogurt líquid i el vinagre. Afegiu-hi una mica de sucre, sal i pebre negre.
  6. Barregeu-ho molt bé, tapeu-ho i deixeu-ho a la nevera 2 h.
  7. Piqueu unes fulletes d’anet i afegiu-les a la sopa abans de servir el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: