Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas l'api, la pastanaga, el porro i la ceba. Programeu 8 s, velocitat 7. Baixeu-ho cap al fons amb l'espàtula.
  2. Afegiu-hi l'oli i programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la col, la col arrissada, el tomàquet, 200 g de mongetes, l'aigua, la pastilla de brou, la farigola, l'alfàbrega, el pebre de Caiena i la sal. Programeu 40 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Al final de la cocció, afegiu-hi la resta de mongetes i barregeu-ho amb l'espàtula.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  6. Muntatge: fregiu les rodanxes de pa amb l'all i poseu-ho en una safata de forn fonda.
  7. Aboqueu el contingut del vas sobre el pa i deixeu-ho reposar. Enforneu-ho 15 min.
  8. Serviu la ‘ribollita’ regada amb oli d'oliva cru i empolsada amb formatge parmesà. 

La ‘ribollita’ és una recepta típica florentina, molt sol·licitada pels turistes, que s'ha convertit en símbol d'identitat de la ciutat. Tot i que no falta en els menús dels restaurants més refinats, com molts altres plats típics florentins, prové de la cuina popular. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto