Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Renteu els pebrots, retireu-ne el capoll i les llavors i deixeu-los en remull en aigua calenta tota la nit. L’endemà retireu-ne la polpa i poseu-lo al morter, per a la picada. Escalfeu l’oli en una cassola i poseu-hi les llesques de pa a daurar. A continuació poseu-les al morter. Salpebreu el conill i poseu-lo a daurar en una cassola a foc suau. Un cop daurat retireu-lo i en el mateix oli, sofregiu la ceba, escorreu-la i poseu-la al morter, on hi teniu el pa. Al morter, afegiu-hi les ametlles, els alls i piqueu-ho tot molt bé fins que la barreja sigui ben fina. Deixateu aquesta pasta amb el vi blanc. Torneu a escalfar l’oli de la cassola i, quan comenci a fumejar, aboqueu-hi la picada, deixeu-la-hi sofregir 1 min i mulleu-la amb l’aigua necessària. Deixeu-ho bullir 2 min i poseu-hi el conill. Quan comenci a entendrir-se, afegiu-hi el bitxo i les patates esqueixades, i quan aquestes estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques ja cuites. El bitxo el podeu retirar si veieu que la salsa ja pica prou. La salsa ha de quedar més aviat lligada i una mica espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto