Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sablé: munteu lleugerament els rovells amb el sucre. Tamiseu la farina amb l’impulsor i afegiu-hi la sal. Quan els rovells estiguin muntats, afegiu-hi l’oli de coco fos al microones i la barreja de farina.
  2. Poseu-ho en un motlle de cèrcol de 16 cm de diàmetre i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 15 min. Desemmotlleu-ho un cop fred.
  3. Per a la crema: escalfeu la llet, el sucre, la sal i la vainilla a 50 ºC. Deixeu-ho infusionar 10 min. Dissoleu el midó amb una cinquena part de la preparació anterior i els rovells. Coleu la preparació inicial per retirar-ne la vainilla i porteu-ho a ebullició.
  4. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la resta de preparació de midó i rovells, remenant-ho amb força. Torneu a coure-ho fins que es torni a espessir, afegiu-hi l’oli de coco i emulsioneu-ho amb el túrmix. Refredeu-ho al més ràpidament possible protegint-ho amb un film. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Poseu la crema sobre el sablé sense arribar a les vores i les maduixes a meitats.

CONSELL

Perquè les maduixes brillin, pinteu-les amb un glacejat cítric de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto