Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els porros i talleu-los en bastons de 7-8 cm de llarg. Emboliqueu-los amb paper d’alumini i reserveu-los.
  2. Emboliqueu els pebrots amb paper d’alumini, amb un raig d’oli d’oliva, i coeu-los a la graella. No oblideu girar-los, de tant en tant. Feu el mateix amb els porros.
  3. Netegeu les sardines eliminant-ne l’espina central i reserveu-les. Quan els pebrots i els porros estiguin rostits, traieu-los del foc i peleu els pebrots, quan es refredin una mica.
  4. Coeu les sardines a la graella.
  5. Mentrestant, prepareu un sofregit amb l’all picat, l’all tendre i els espàrrecs, tallats a rodanxes fines.
  6. Serviu els porros escalivats, acompanyats amb els pebrots a tires. A sobre, col·loqueu-hi les sardines, i regueu-ho amb el sofregit d’alls.

Consell:

Per gaudir plenament d’aquest plat, elimineu les espines centrals petites de les sardines, amb l’ajuda d’unes pinces especials.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto