Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els porros i talleu-los en bastons de 7-8 cm de llarg. Emboliqueu-los amb paper d’alumini i reserveu-los.
  2. Emboliqueu els pebrots amb paper d’alumini, amb un raig d’oli d’oliva, i coeu-los a la graella. No oblideu girar-los, de tant en tant. Feu el mateix amb els porros.
  3. Netegeu les sardines eliminant-ne l’espina central i reserveu-les. Quan els pebrots i els porros estiguin rostits, traieu-los del foc i peleu els pebrots, quan es refredin una mica.
  4. Coeu les sardines a la graella.
  5. Mentrestant, prepareu un sofregit amb l’all picat, l’all tendre i els espàrrecs, tallats a rodanxes fines.
  6. Serviu els porros escalivats, acompanyats amb els pebrots a tires. A sobre, col·loqueu-hi les sardines, i regueu-ho amb el sofregit d’alls.

Consell:

Per gaudir plenament d’aquest plat, elimineu les espines centrals petites de les sardines, amb l’ajuda d’unes pinces especials.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto