Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els porros i talleu-los en bastons de 7-8 cm de llarg. Emboliqueu-los amb paper d’alumini i reserveu-los.
  2. Emboliqueu els pebrots amb paper d’alumini, amb un raig d’oli d’oliva, i coeu-los a la graella. No oblideu girar-los, de tant en tant. Feu el mateix amb els porros.
  3. Netegeu les sardines eliminant-ne l’espina central i reserveu-les. Quan els pebrots i els porros estiguin rostits, traieu-los del foc i peleu els pebrots, quan es refredin una mica.
  4. Coeu les sardines a la graella.
  5. Mentrestant, prepareu un sofregit amb l’all picat, l’all tendre i els espàrrecs, tallats a rodanxes fines.
  6. Serviu els porros escalivats, acompanyats amb els pebrots a tires. A sobre, col·loqueu-hi les sardines, i regueu-ho amb el sofregit d’alls.

Consell:

Per gaudir plenament d’aquest plat, elimineu les espines centrals petites de les sardines, amb l’ajuda d’unes pinces especials.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto