Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola gran, fregiu els alls sencers sense pelar. Retireu-los i fregiu-hi els pebrots tallats a la juliana. Retireu-los i fregiu-hi la cansalada tallada de forma regular. Retireu-la.
  2. Afegiu-hi una cullerada de farina i els gots d’aigua. Un cop comenci a bullir, afegiu-hi els tres gots de farina, barregeu-ho tot bé i, amb una cullera de fusta, aneu fent talls a la massa perquè l’aigua pugui anar sortint.
  3. Cuineu-ho a foc lent, i continueu la cocció sense deixar de treballar la massa tota l’estona, perquè vagi sortint l’aigua, fins que es formin boletes petites, seques i rosses. Un cop la massa prengui aquest aspecte (porta bastant de temps), les molles estaran llestes.
  4. Netegeu les sardines, traieu-los les escates i feu-les a la planxa amb força sal.
  5. Serviu les sardines amb les molles, els pebrots, la cansalada, unes olives verdes i uns raves pelats i tallats de forma regular.

NOTA

Un plat enginyós amb la senzillesa d’unes sardines i l’elaboració de les molles de farina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto