Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola gran, fregiu els alls sencers sense pelar. Retireu-los i fregiu-hi els pebrots tallats a la juliana. Retireu-los i fregiu-hi la cansalada tallada de forma regular. Retireu-la.
  2. Afegiu-hi una cullerada de farina i els gots d’aigua. Un cop comenci a bullir, afegiu-hi els tres gots de farina, barregeu-ho tot bé i, amb una cullera de fusta, aneu fent talls a la massa perquè l’aigua pugui anar sortint.
  3. Cuineu-ho a foc lent, i continueu la cocció sense deixar de treballar la massa tota l’estona, perquè vagi sortint l’aigua, fins que es formin boletes petites, seques i rosses. Un cop la massa prengui aquest aspecte (porta bastant de temps), les molles estaran llestes.
  4. Netegeu les sardines, traieu-los les escates i feu-les a la planxa amb força sal.
  5. Serviu les sardines amb les molles, els pebrots, la cansalada, unes olives verdes i uns raves pelats i tallats de forma regular.

NOTA

Un plat enginyós amb la senzillesa d’unes sardines i l’elaboració de les molles de farina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto