Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé les verdures, talleu-les i poseu-les en un recipient alt. 
  2. Peleu i talleu el plàtan i afegiu-lo a les verdures. 
  3. Tritureu-ho amb el vinagre, sal i pebre negre fins a obtenir una textura fina. 
  4. Passeu-ho pel colador xinès i, si voleu una textura més fina, afegiu-hi aigua. Reseveu-ho, tapat, a la nevera.
  5. Munteu les broquetes amb un tros de plàtan, un de pebrot i un d'api. 
  6. Serviu la sopa en copes i acompanyeu-la de les broquetes i unes fulles de farigola. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: