Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llagosta: en una olla gran amb aigua, poseu a bullir tots els vegetals i les herbes.
  2. Poseu les llagostes vives en una olla amb aigua bullent, que les cobreixi, i coeu-les.
  3. Retireu les llagostes de l'olla i poseu-les en una taula de tallar. Obriu el cos de les llagostes amb unes tisores i extraieu-ne la carn. Talleu-la a trossos.
  4. Per a la salsa de xili: torreu lleugerament els xilis. Amb una cullerada d'oli, salteu-los fins a caramel·litzar-los. Afegiu-hi la ceba i l'all i coeu-ho 2 min.
  5. En una liquadora o un processador d'aliments, liqüeu els xilis, la ceba i l'all amb la resta dels ingredients. Saleu-ho i reserveu-ho.
  6. Per a la maionesa de chipotle: en una liquadora o un processador d'aliments, poseu tots els ingredients, excepte l'oli, i mescleu-los fins que s'incorporin bé.
  7. Afegiu-hi l'oli lentament i continueu barrejant-ho fins que s'hi incorpori.
  8. Per als tacos: en una paella a foc mitjà, escalfeu uns segons els trossos de llagosta amb dues cullerades de mantega i dues cullerades de salsa de xili de árbol i sal.
  9. Escalfeu la planxa a foc mitjà i escalfeu-hi les tortillas fins que estiguin tendres.
  10. Per a cada taco, poseu una porció generosa de trossos de llagosta al centre d’una tortilla, una culleradeta de maionesa de chipotle, coriandre i una llesca d’alvocat. Serviu-ho amb un tros de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto