Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en el tagín i afegiu-hi la ceba tallada a trossos grans. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns minuts.
  2. Incorporeu-hi totes les espècies seques, excepte el safrà. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la carn de xai tallada a trossos (jo he fet daus de la mida d'un mos).
  3. Piqueu el safrà en un morter i aboqueu-lo sobre les 2 cullerades d'aigua bullent. Deixeu que infusioni un parell de minuts i afegiu-lo al guisat.
  4. Assaoneu la carn amb un bon pessic de sal i pebre. Afegiu aigua fins just cobrir la carn i deixeu que cogui tapat a foc molt lent durant 1 h i 30 min.
  5. Passat el temps, afegiu-hi les pastanagues i els naps pelats i tallats a daus i deixeu que tot cogui tapat 20 min més.
  6. Afegiu-hi els carbassons tallats, tal com veus a la foto, i deixeu que cogui tapat 15 min més.

Podeu servir aquest tagín acompanyat d'arròs, cuscús o patates. Resultarà deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto