Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa poseu a escalfar l’oli i el llard. Un cop calent, poseu-hi les cebes tallades a tires fines, els dos grans d’all, el llorer i la canyella amb una mica de sal i pebre, i deixeu que es vagi rostint. A mitja cocció, afegiu-hi el tall rodó de tonyina, els dos tomàquets i salpebreu-ho. Deixeu-ho coure a foc alegre, enrossint-lo per tots costats de forma ràpida. Un cop presenti un ros homogeneïtzat, incorporeu-hi el vi ranci, deixeu-lo uns 5 min tot girant el tall rodó.
  2. Traieu la tonyina de la cassola i deixeu la resta dels ingredients a foc moderat, que es vagin acabant de coure i s’evapori el vi. Es pot servir tebi o fred, tallant el llom a rodanxes com si fos un rodó de carn i posant-li per sobre una mica de l’oli del rostit o, si ho preferiu, passant totes les verdures del rostit pel colador xinès perquè la salsa quedi més untuosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto