Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. La nit abans, macereu 100 ml d’oli d’oliva amb els bitxos, els grans d’all aixafats i la pela de llimona. 
  2. Elimineu la pell del bacallà i piqueu-lo finament, amb un ganivet. 
  3. Barregeu-lo amb cibulet picat, pebre negre acabat de moldre i una mica de l’oli macerat. 
  4. Talleu la tapa dels tomàquets i, amb l’ajuda d’un aparell de fer boles petit, buideu-los. 
  5. Reserveu-ne la polpa per a una altra elaboració. 
  6. Saleu lleugerament l’interior dels tomàquets, tenint en compte que el bacallà ja és bastant salat. Poseu-hi una gota d’oli d’oliva i ompliu-los amb el bacallà. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto