Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el brioix en quadrats i deixeu que s’assequi bé.
  2. Escalfeu la nata, la llet, el sucre, la pell de llimona i la beina de vainilla oberta pel mig. Deixeu-ho infusionar una bona estona, com més millor.
  3. Incorporeu-hi els ous ben batuts i barregeu-ho bé.
  4. Mulleu els quadrats de brioix en el líquid anterior. Marqueu-los en una paella amb una mica de mantega i arrebosseu-los amb sucre.
  5. Serviu les torrades calentes amb tots els elements de l’emplatat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: