Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Primer heu de coure els moniatos. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Per fer-los al forn, poseu-los 45 min embolicats amb paper d’alumini, a 180 ºC. Si els preferiu bullits, poseu-los en un cassó amb aigua al foc, sencers i sense pelar, durant 30 min.
  2. Quan siguin freds, peleu-los i reserveu-los.
  3. Feu bullir la col o coeu-la al microones. Quan sigui cuita, talleu-la amb unes tisores o un ganivet de taula.
  4. Talleu també el bacó i poseu-lo en una paella, a foc lent, perquè perdi el greix. Quan estigui al punt, enretireu-lo.
  5. A la mateixa paella, poseu els moniatos aixafats amb la col tallada. Aneu-ho barrejant amb una forquilla de fusta, fins a aconseguir que els dos ingredients s’uneixin. Tot seguit, poseu-hi el bacó i la sal, i continueu barrejant bé.
  6. Aneu girant el trinxat. L’ideal és que quedi com una truita, torradet per fora i tendre per dins.
  7. Un cop el tingueu a punt, serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto