Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Primer heu de coure els moniatos. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Per fer-los al forn, poseu-los 45 min embolicats amb paper d’alumini, a 180 ºC. Si els preferiu bullits, poseu-los en un cassó amb aigua al foc, sencers i sense pelar, durant 30 min.
  2. Quan siguin freds, peleu-los i reserveu-los.
  3. Feu bullir la col o coeu-la al microones. Quan sigui cuita, talleu-la amb unes tisores o un ganivet de taula.
  4. Talleu també el bacó i poseu-lo en una paella, a foc lent, perquè perdi el greix. Quan estigui al punt, enretireu-lo.
  5. A la mateixa paella, poseu els moniatos aixafats amb la col tallada. Aneu-ho barrejant amb una forquilla de fusta, fins a aconseguir que els dos ingredients s’uneixin. Tot seguit, poseu-hi el bacó i la sal, i continueu barrejant bé.
  6. Aneu girant el trinxat. L’ideal és que quedi com una truita, torradet per fora i tendre per dins.
  7. Un cop el tingueu a punt, serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: