Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Primer heu de coure els moniatos. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Per fer-los al forn, poseu-los 45 min embolicats amb paper d’alumini, a 180 ºC. Si els preferiu bullits, poseu-los en un cassó amb aigua al foc, sencers i sense pelar, durant 30 min.
  2. Quan siguin freds, peleu-los i reserveu-los.
  3. Feu bullir la col o coeu-la al microones. Quan sigui cuita, talleu-la amb unes tisores o un ganivet de taula.
  4. Talleu també el bacó i poseu-lo en una paella, a foc lent, perquè perdi el greix. Quan estigui al punt, enretireu-lo.
  5. A la mateixa paella, poseu els moniatos aixafats amb la col tallada. Aneu-ho barrejant amb una forquilla de fusta, fins a aconseguir que els dos ingredients s’uneixin. Tot seguit, poseu-hi el bacó i la sal, i continueu barrejant bé.
  6. Aneu girant el trinxat. L’ideal és que quedi com una truita, torradet per fora i tendre per dins.
  7. Un cop el tingueu a punt, serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto