Consells de cuina La Vanguardia

El white Russian és una adaptació del clàssic black Russian, una variant que incorpora la nata i li dóna un punt més dolç. Ja sabeu que tinc debilitat per tot el que porta cafè, i el trobo tan elegant que és el còctel que he escollit per aquesta ocasió. Espero que us agradi tant com a mi.

Preparació

  1. Refredeu la copa Martini amb glaçons picats i aigua mineral.
  2. En un got mesclador, refredeu el vodka i el licor de cafè.
  3. Serviu a la copa Martini deixant lliure 1 cm fins dalt.
  4. A part, munteu lleugerament la nata i afegiu-la amb delicadesa procurant que no es barregin les capes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto