Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu una taronja en 12 grills sense pelar-la. Traieu-li els pinyols.
  2. En una cassola, poseu els grills de taronja amb la mel, el safrà i el vinagre, i cobriu-ho d’aigua. Bulliu-ho a foc lent durant 1 h i afegiu-hi aigua si veieu que es consumeix. Tritureu el resultat per fer-ne una pasta suau, no gaire espessa.
  3. Salpebreu el pollastre i poseu-lo en una planxa ratllada calenta, 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn calent 15 min, a 200 ºC.
  4. Quan estigui fred, esmicoleu-lo en trossos grossos, amb els dits. Cobriu-ho amb la meitat de la salsa de taronja.
  5. Per a l’amanida: en un bol, poseu la ruca, el fonoll, les herbes i la poma a làmines, i l’amaniment de taronja restant, i remeneu-ho amb suavitat.
  6. Salpebreu-ho i, si cal, afegiu-hi una mica més d’oli i de suc de llimona.
  7. Esteneu la tortilla, poseu-hi l’amanida i a sobre el pollastre. Enrotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: