Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Obriu el canonet de vainilla i, amb un ganivet, rasqueu-ne les llavors. Aboqueu-les a la nata.
  2. En un recipient apte per a microones, escalfeu la xocolata blanca amb el sucre i la nata, uns 30 s, a màxima potència. Obriu el microones i, si veieu que la xocolata encara no s’ha desfet, torneu-la-hi a posar 30 s més.
  3. Traieu el recipient del microones amb cura de no cremar-vos i bateu la barreja amb unes varetes. Reserveu-la.
  4. Perquè sigui més fàcil extreure els grans de la magrana, piqueu-la amb una mà de morter (demaneu ajuda a un adult). Reserveu-ho.
  5. Peleu la mandarina i talleu cada grill en tres tallets.
  6. Serviu la sopa de xocolata a temperatura ambient, en bols, decorada amb una mica de magrana i trossets de mandarina.

El consell

  • Si voleu preparar aquesta recepta en una altra temporada i no trobeu magrana o mandarines, també podeu posar-hi altres fruites. A l’estiu, quedarà genial si hi poseu cireres tallades per la meitat, trossets de maduixa o dauets de kiwi.
  • Aquesta sopa de xocolata també queda boníssima si l’acompanyeu d’una bola de gelat de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto