Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Infusioneu el vinagre calent i la menta durant 5 min, afegiu-hi la meitat del sucre, el licor, la gelatina estovada i 5 cl d’aigua. Coleu-ho. Aboqueu-ho en un recipient més ample que alt. Poseu-ho a la nevera.
  2. Escalfeu 50 g de mascarpone amb gelatina estovada. Poseu-hi 75 g de xocolata blanca desfeta, barregeu-ho i afegiu-hi la resta de mascarpone i la nata muntada. Poseu-ho a la nevera.
  3. Talleu a trossos les maduixes, i la gelatina de menta en daus de 5 x 5 mm. Incorporeu-hi l’altra meitat del sucre. Barregeu-ho.
  4. En un cèrcol poseu les maduixes i la gelatina. Premeu-ho ben fort amb una cullera, cobriu-ho amb 2 o 3 cullerades de fonent de mascarpone. Aboqueu la preparació en un plat amb el mascarpone a sota.
  5. Decoreu-ho amb fideus de xocolata: coeu en aigua gelada xocolata blanca i negra amb una cullera en un fil molt fi. Escorreu-ho de seguida. També podeu afegir-hi al voltant unes cullerades de salsa de maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto