Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Infusioneu el vinagre calent i la menta durant 5 min, afegiu-hi la meitat del sucre, el licor, la gelatina estovada i 5 cl d’aigua. Coleu-ho. Aboqueu-ho en un recipient més ample que alt. Poseu-ho a la nevera.
  2. Escalfeu 50 g de mascarpone amb gelatina estovada. Poseu-hi 75 g de xocolata blanca desfeta, barregeu-ho i afegiu-hi la resta de mascarpone i la nata muntada. Poseu-ho a la nevera.
  3. Talleu a trossos les maduixes, i la gelatina de menta en daus de 5 x 5 mm. Incorporeu-hi l’altra meitat del sucre. Barregeu-ho.
  4. En un cèrcol poseu les maduixes i la gelatina. Premeu-ho ben fort amb una cullera, cobriu-ho amb 2 o 3 cullerades de fonent de mascarpone. Aboqueu la preparació en un plat amb el mascarpone a sota.
  5. Decoreu-ho amb fideus de xocolata: coeu en aigua gelada xocolata blanca i negra amb una cullera en un fil molt fi. Escorreu-ho de seguida. També podeu afegir-hi al voltant unes cullerades de salsa de maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto