Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Infusioneu el vinagre calent i la menta durant 5 min, afegiu-hi la meitat del sucre, el licor, la gelatina estovada i 5 cl d’aigua. Coleu-ho. Aboqueu-ho en un recipient més ample que alt. Poseu-ho a la nevera.
  2. Escalfeu 50 g de mascarpone amb gelatina estovada. Poseu-hi 75 g de xocolata blanca desfeta, barregeu-ho i afegiu-hi la resta de mascarpone i la nata muntada. Poseu-ho a la nevera.
  3. Talleu a trossos les maduixes, i la gelatina de menta en daus de 5 x 5 mm. Incorporeu-hi l’altra meitat del sucre. Barregeu-ho.
  4. En un cèrcol poseu les maduixes i la gelatina. Premeu-ho ben fort amb una cullera, cobriu-ho amb 2 o 3 cullerades de fonent de mascarpone. Aboqueu la preparació en un plat amb el mascarpone a sota.
  5. Decoreu-ho amb fideus de xocolata: coeu en aigua gelada xocolata blanca i negra amb una cullera en un fil molt fi. Escorreu-ho de seguida. També podeu afegir-hi al voltant unes cullerades de salsa de maduixes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto