Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les gambes i reserveu-ne els caps per a una sopa per a un altre dia. Traieu el budell de les cues de les gambes.
  2. Talleu les gambes ben fines amb un ganivet. Guardeu-les a la nevera.
  3. Mentrestant, mescleu l’oli d’oliva verge extra, el suc de la llima, el porradell i també un pensament de sal.
  4. Amaniu les gambes amb una petita quantitat d’aquesta vinagreta.
  5. Munteu el plat posant un cercle de tàrtar de gambes i el caviar Ossetra al damunt. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta.
  6. Decoreu el plat amb una mica de sal gruixuda, unes fulles de cerfull i un grapat de pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: