Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tros Food Vall del Corb 2017

Tros Food Vall del Corb

Tros Food Vall del Corb

El Tros Food Vall del Corb és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Aquesta iniciativa va néixer al maig del 2016 i constava d’una ruta circular d’uns 8,5 quilòmetres que va voler donar a conèixer els entorns de Vallfogona de Riucorb, Guimerà i l’Ametlla de Segarra.

Enguany, el 20 de maig, es repetirà la sortida, durant la qual els participants, a més de gaudir de la passejada, podran degustar, en diversos punts d’intendència repartits per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s’hi elaboren. Aquesta activitat permet apropar-se als aromes i sabors d’un territori força desconegut que té molt per oferir als visitants.

La iniciativa es preveu que tingui continuïtat per donar a conèixer el potencial turístic de la Vall. Aquesta acció la impulsa l’Associació de la Vall del Corb amb productors i restauradors de la zona, i té el suport de GUSTUM. Una gran manera de revitalitzar una zona rural força deprimida amb molts actius per desenvolupar.

PREU
35 (menú complet) / 29 (menú sense begudes) €

MÉS INFORMACIÓ

Inscripcions al Tros Food Vall del Corb

Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

977 88 00 88

www.stacqueralt.altanet.org/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: