Què cuinar La Vanguardia

Tros Food Vall del Corb 2017

Tros Food Vall del Corb

Tros Food Vall del Corb

El Tros Food Vall del Corb és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Aquesta iniciativa va néixer al maig del 2016 i constava d’una ruta circular d’uns 8,5 quilòmetres que va voler donar a conèixer els entorns de Vallfogona de Riucorb, Guimerà i l’Ametlla de Segarra.

Enguany, el 20 de maig, es repetirà la sortida, durant la qual els participants, a més de gaudir de la passejada, podran degustar, en diversos punts d’intendència repartits per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s’hi elaboren. Aquesta activitat permet apropar-se als aromes i sabors d’un territori força desconegut que té molt per oferir als visitants.

La iniciativa es preveu que tingui continuïtat per donar a conèixer el potencial turístic de la Vall. Aquesta acció la impulsa l’Associació de la Vall del Corb amb productors i restauradors de la zona, i té el suport de GUSTUM. Una gran manera de revitalitzar una zona rural força deprimida amb molts actius per desenvolupar.

PREU
35 (menú complet) / 29 (menú sense begudes) €

MÉS INFORMACIÓ

Inscripcions al Tros Food Vall del Corb

Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto