Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

Del cep a la copa

Del cep a la copa

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer aquesta època tan fonamental en el món vitivinícola. Els dies 15 i 22 de setembre es porta a terme l'experiència 'Del cep a la copa', una jornada per als amants del vi que vulguin aprofundir els seus coneixements en aquest àmbit.

L'activitat consisteix en un tast de raïm de diferents varietats (chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, garnatxa i carinyena), que després es tornarà a tastar, però en forma de vi, elaborat amb aquella mateixa varietat. D'aquesta manera, es pot descobrir i reconèixer les seves propietats organolèptiques. Per altra banda, també es poden comparar les característiques de diferents vins de la marca: Sons de Prades, Waltraud, Mas La Plana i Salmos. Finalment, l'experiència es completa amb una visita al celler i un dinar en el recentment inaugurat Jardí Restaurant El Celleret, on es pot gaudir de cuina mediterrània.

Aquesta activitat es porta a terme en dues sessions: el dia 15 en català i el dia 22 en castellà. El preu per persona és de 58 €, amb el dinar inclòs, i cal fer reserva prèvia al web de la Família Torres o contactant amb el Departament de Reserves.

PREU
58 €

MÉS INFORMACIÓ

Cellers Torres de Pacs del Penedès

Finca el Maset, s/n

08796 Pacs del Penedès (Alt Penedès)

93 817 73 30

www.torres.es

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: