Troba la teva recepta

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

Del cep a la copa

Del cep a la copa

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer aquesta època tan fonamental en el món vitivinícola. Els dies 15 i 22 de setembre es porta a terme l'experiència 'Del cep a la copa', una jornada per als amants del vi que vulguin aprofundir els seus coneixements en aquest àmbit.

L'activitat consisteix en un tast de raïm de diferents varietats (chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, garnatxa i carinyena), que després es tornarà a tastar, però en forma de vi, elaborat amb aquella mateixa varietat. D'aquesta manera, es pot descobrir i reconèixer les seves propietats organolèptiques. Per altra banda, també es poden comparar les característiques de diferents vins de la marca: Sons de Prades, Waltraud, Mas La Plana i Salmos. Finalment, l'experiència es completa amb una visita al celler i un dinar en el recentment inaugurat Jardí Restaurant El Celleret, on es pot gaudir de cuina mediterrània.

Aquesta activitat es porta a terme en dues sessions: el dia 15 en català i el dia 22 en castellà. El preu per persona és de 58 €, amb el dinar inclòs, i cal fer reserva prèvia al web de la Família Torres o contactant amb el Departament de Reserves.

PREU
58 €

MÉS INFORMACIÓ

Cellers Torres de Pacs del Penedès

Finca el Maset, s/n

08796 Pacs del Penedès (Alt Penedès)

93 817 73 30

www.torres.es

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto