Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Elaboració de pa

Elaboració de pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps, que ens dificulten cuinar i degustar plats que podem fer nosaltres mateixos. Aquest és el punt de partida de (R)Evolució a la cuina, una sèrie de tallers a Mataró que pretenen recordar-nos valors culinaris com la sostenibilitat, la proximitat, la temporada, el menjar real, la salut o l'equilibri, entre d'altres. 

A taula mai falta el pa, element tradicional i imprescindible a molts àpats, encara que mai ens plantejem la idea de fer-lo nosaltres mateixos i només el comprem. Per aquesta raó, Xevi Ramon Simon, mestre artesà alimentari, gerent i creador de Triticum i forner de pa d'alta gastronomia, mostra la seva tècnica per elaborar un pa de qualitat i amb ingredients saludables. Perquè fins i tot un menjar "de sempre" com el pa té els seus secrets.

PREU
Preu per persona i taller: 20 . Preu especial clients: 15 (només cal mostrar un tiquet de compra del Mercat o del Bon Preu ubicat al mercat per obtenir el descompte). €

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i reserva de places:

  • Al mercat: Xarcuteria Blanca i Bacallaneria Ca la Teresa.
  • Per e-mail: cuinamercatcuba@gmail.com
  • Per telèfon: 699 51 83 10.

Mercat Plaça de Cuba

Plaça de Cuba, 47

08302 Mataró (Maresme)

93 796 46 31

www.mercatcuba.com/Index.php

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto