Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps, que ens dificulten cuinar i degustar plats que podem fer nosaltres mateixos. Aquest és el punt de partida de (R)Evolució a la cuina, una sèrie de tallers a Mataró que pretenen recordar-nos valors culinaris com la sostenibilitat, la proximitat, la temporada, el menjar real, la salut o l'equilibri, entre d'altres. 

A taula mai falta el pa, element tradicional i imprescindible a molts àpats, encara que mai ens plantejem la idea de fer-lo nosaltres mateixos i només el comprem. Per aquesta raó, Xevi Ramon Simon, mestre artesà alimentari, gerent i creador de Triticum i forner de pa d'alta gastronomia, mostra la seva tècnica per elaborar un pa de qualitat i amb ingredients saludables. Perquè fins i tot un menjar "de sempre" com el pa té els seus secrets.

PREU
Preu per persona i taller: 20 . Preu especial clients: 15 (només cal mostrar un tiquet de compra del Mercat o del Bon Preu ubicat al mercat per obtenir el descompte). €

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i reserva de places:

  • Al mercat: Xarcuteria Blanca i Bacallaneria Ca la Teresa.
  • Per e-mail: cuinamercatcuba@gmail.com
  • Per telèfon: 699 51 83 10.

Mercat Plaça de Cuba

Plaça de Cuba, 47

08302 Mataró (Maresme)

93 796 46 31

www.mercatcuba.com/Index.php

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: