Troba la teva recepta

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Elaboració de pa

Elaboració de pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps, que ens dificulten cuinar i degustar plats que podem fer nosaltres mateixos. Aquest és el punt de partida de (R)Evolució a la cuina, una sèrie de tallers a Mataró que pretenen recordar-nos valors culinaris com la sostenibilitat, la proximitat, la temporada, el menjar real, la salut o l'equilibri, entre d'altres. 

A taula mai falta el pa, element tradicional i imprescindible a molts àpats, encara que mai ens plantejem la idea de fer-lo nosaltres mateixos i només el comprem. Per aquesta raó, Xevi Ramon Simon, mestre artesà alimentari, gerent i creador de Triticum i forner de pa d'alta gastronomia, mostra la seva tècnica per elaborar un pa de qualitat i amb ingredients saludables. Perquè fins i tot un menjar "de sempre" com el pa té els seus secrets.

PREU
Preu per persona i taller: 20 . Preu especial clients: 15 (només cal mostrar un tiquet de compra del Mercat o del Bon Preu ubicat al mercat per obtenir el descompte). €

MÉS INFORMACIÓ

Més informació i reserva de places:

  • Al mercat: Xarcuteria Blanca i Bacallaneria Ca la Teresa.
  • Per e-mail: cuinamercatcuba@gmail.com
  • Per telèfon: 699 51 83 10.

Mercat Plaça de Cuba

Plaça de Cuba, 47

08302 Mataró (Maresme)

93 796 46 31

www.mercatcuba.com/Index.php

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto