Per als amants dels bolets, la cuina i les fires, Terrassa acull una nova edició de 'La Tardor de cuina i bolets'. Durant tres setmanes la ciutat oferirà activitats per gaudir i degustar aquest aliment tan característic de l'època tardorenca. Una d'aquestes són les XXII Jornades gastronòmiques, en les quals molts dels restaurants de la ciutat que formen part del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca oferiran menús amb els bolets i els productes de proximitat més significatius de la tardor com a base principal.
La XIV Fira del Bolet tindrà lloc el 9 de novembre als voltants del Mercat Municipal de Sant Pere, organitzador de la jornada, per tal de conèixer de primera mà el món dels bolets. Es trobaran parades de productes artesans i de temporada, tast de vins, una aula de micologia, diverses ofertes gastronòmiques, degustacions, i, per als més petits, tallers i activitats infantils.
Fins al 24 de novembre Terrassa també ens proposa rutes turístiques per conèixer molts dels punts d'interès patrimonial i artístic de la ciutat, excursions a fer per la muntanya i ofertes turístiques d'allotjament amb dinar/sopar, com també degustacions, menús especials i excursions per gaudir de la zona en l'època de tardor amb tota la família.